Bewust geen pluspraktijk – FysioHattem en Meer – Hattem

Bewust geen pluspraktijk

Bewust geen pluspraktijk

Wel of geen Pluspraktijk Fysiotherapie

Een Pluspraktijk Fysiotherapie is door verzekeraars in het leven geroepen om met uitgebreide verslagleggingseisen inzicht te krijgen in de kwaliteit van de praktijk. Het betekent echter niet dat een dossier dat voldoet aan de Pluseisen persé een betere kwaliteit van behandelen is. Wij hebben daarom geen verplichting om de patiëntendossiers door te sturen naar de zorgverzekeraar. Het gaat tenslotte om úw welzijn!

 

Fysio Hattem & Meer voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen van de beroepsvereniging en wij werken volgens de laatste richtlijnen. Wij werken doelmatig aan het welbevinden van onze patiënten, doen veel aan deskundigheidsbevordering en kwaliteitsverbetering. Wij geloven niet in de extra eisen die de zorgverzekeraars ons opleggen. Dit zijn met name administratieve eisen en wij zijn van mening dat dit niet ten goede komt aan de kwaliteit van behandelingen. Daarom: kijk uw polis na een wees bewust van uw keuzevrijheid.

 

U heeft de keuze

Kijk uw polis na of u een vrije keuze hebt in de fysiotherapeut (zorgverlener) die u wenst. Lees de kleine lettertjes zodat u ook komende jaren bij uw vertrouwde fysiotherapeut kunt blijven.

Wilt u meer informatie, bel 038 – 33 73 956 of mail ons info@fysiohattemenmeer.nl