Nieuws – FysioHattem en Meer – Hattem

Nieuws

Nieuws

Verandering bij Fysio Hattem & meer

 

Na 9 jaar samenwerking aan de Achterstraat hebben Hiske en Pamela, in goed overleg, besloten ieder hun eigen weg te gaan. Hierdoor komt er voor beide ruimte voor nieuwe mogelijkheden in hun bedrijfsactiviteiten.

Pamela blijft het vertrouwde gezicht aan de Achterstraat en bouwt Fysio Hattem & meer verder uit een heeft hiervoor nieuwe partners in de gezondheidszorg aangetrokken, hierdoor worden de diensten en mogelijkheden aan de Achterstraat uitgebreid.
Het aanbod van Pamela zelf is, naast fysiotherapie, hartrevalidatie, claudicatiotraining en fysiotraining, te vinden op www.fysiohattemenmeer.nl .  Zij is te bereiken op 038-3373956 of 0652391101

Voor Hiske was de tijd rijp om haar koers opnieuw te bepalen nu in de loop van de jaren haar expertise en interesses veranderde. Daarbij bleek een andere werksetting beter te passen. Zij is vanaf 1 oktober aanstaande dan ook te vinden aan de Dahliastraat 14 te Hattem
Het aanbod van Hiske is naast Manuele- , Oedeemfysiotherapie, schouderspecialist en Triggerpointcoach  te vinden op www.hiskefit.nl . Zij  is op werkdagen bereikbaar op 06-14815968.

Pamela en Hiske blijven hun vertrouwde dienstverlening geven en waar nodig maken ze gebruik van elkaars expertise.