Hartrevalidatie – FysioHattem en Meer – Hattem

Hartrevalidatie

Hartrevalidatie

Hartrevalidatie bij Fysio Hattem & Meer

 

Bent u onlangs behandeld voor een hartaandoening? Dan is er ongetwijfeld veel op u afgekomen. Nu breekt de tijd van herstel aan. Hartrevalidatie helpt hierbij.

 

Samen met Pamela (Gespecialiseerd Fysiotherapeut in hartrevalidatie en aangesloten bij Fynon) gaat u werken aan u verdere herstel.

 

Waarom hartrevalidatie?

 

Uit onderzoek blijkt dat hartrevalidatie veel kan opleveren, zoals:

 

Voor wie is hartrevalidatie bedoeld?

 

Hartrevalidatie is bedoeld voor iedereen met een hartaandoening, zoals:

 

U heeft ook een hartaandoening als u bijvoorbeeld onlangs gedotterd bent, een pacemaker heeft gekregen of een operatie aan uw hart(klep) heeft gehad.
Misschien is er langer geleden bij u een hartaandoening geconstateerd. Als u nu (weer) lichamelijke klachten krijgt, kunt u in overleg met uw cardioloog ook deelnemen aan

hartrevalidatie.

 

Wat is hartrevalidatie?

 

Hartrevalidatie is een effectieve behandeling gericht op lichamelijk, psychisch en sociaal herstel. Bewegen vermindert de kans op hart- en vaatproblemen en verbetert uw conditie, óók als u al een hart- of vaataandoening heeft. Voldoende bewegen en lekker sporten is goed voor u. Het geeft u zelfvertrouwen én het kan nog leuk zijn ook. Tegelijkertijd is het belangrijk dat u naar uw lichaam leert luisteren, leert hoeveel u zou moeten bewegen en herkent wat wel en niet goed voor u is.

 

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.